Журналістські професії - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У програмі подано матеріал, що стосується вибору професій.Програма призначена для студентів п'ятого курсу.The program presents material concerning the choice profesiy.Prohrama designed for fifth-year students.
Journalistic profession
Keywords: журналістика; професія; програма; професійна орієнтація; journalism; profession; program; vocational guidance