Актуальні проблеми фундаментальних наук - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Подано праці V Міжнародної конференції “Актуальні проблеми фундаментальних наук” – АПФН-2023. Матеріали було заслухано на конференції.
Keywords: 535+544