Техноекологія - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання містить завдання і методичні вказівки до практичних робіт із розрахунку: розсіювання нагрітих та холодних викидів шкідливих речовин в атмосфері; обладнання для очистки відхідних газів; оборотних і замкнутих систем водокористування; обладнання для очистки стічних вод від домішок а також вимоги до оформлення практичних робіт.
Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» денної та заочної форм навчання, а також усіх хто вивчає проблеми пов’язані з впливом виробничої діяльності на стан довкілля.
Keywords: Техноекологія; 504.1(072)