Варіативні функції слів категорії стану в англомовних художніх текстах - Шелудченко, Світлана Богданівна; Sheludchenko, S. B. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
У статті йдеться про слова категорії стану. Досліджується частотність їх вживання у варіативних (атипових) функціях. Аналізується здатність слів категорії стану реалізувати категоріальне значення стативності в препозиції. The article deals with the words of the category of state. The frequency of their usage in the atypical syntactical functions is investigated. The words’ of the category of state ability to realize the categorial meaning in preposition is analyzed.
Atypical Syntactical Functions of the Words of the Category of State in English Fiction
Keywords: слова категорії стану; the words of the category of state; варіативні функції; atypical syntactical functions; препозиція; preposition; художній текст; fiction