Трудові спори - Сокол, Марія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичної та самостійної роботи з освітнього компонента «Трудові спори» освітньо професійної програми «Право» денної форми навчання, перелік питань до заліку, список рекомендованої літератури.
Keywords: 341.9:331.109