Самостійна робота з англійської мови для студентів І-го, ІІ-го курсів історичного факультету спеціальності «Політологія» - Гедз, Світлана Федорівна; Передон (Рудь), Наталія Олександрівна; Hedz, Svitlana F.; Peredon (Rud), N. O. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Методична розробка з англійської мови містить добірку текстів з політології та вправи до них. Для студентів першого і другого курсів денної та заочної форми навчання історичного факультету.
Keywords: англійська мова; english