Кон’юнктура ринку : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Сак, Тетяна Василівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни «Кон’юнктура ринку» для студентів галузі знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньо-професійних програм «Економіка підприємства», «Бізнес-економіка», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і аудит», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит»; галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Аналітична економіка»
Keywords: Кон’юнктура ринку; Програма дисципліни