Ігор Ярославович Коцан : біобібліогр. покажч. до 55-річчя від дня народження - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2015)
Висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, заслуженого діяча науки і техніки, доктора біологічних наук, професора, завідувача кафедри фізіології людини і тварин, ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - Ігоря Ярославовича Коцана. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1992 до 2015 рр.,а також біографічний нарис, інформацію про управлінську та науково-педагогічну діяльність та вітання колег. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Коцан І. Я.; Kotsan I. Ya.; 72(4УКР-4ВОЛ)я1