Транскордонні кластери як чинник сталого просторового розвитку регіону - Павліха, Наталія Володимирівна; Кицюк, Ірина Василівна; Pavlikha, Nataliia V.; Kytsiuk, Iryna V. (Державна установа "Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього Національної академії наук України", 2009)
Розглянуто теоретичні підходи до вивчення транскордонного кластеру як стимулюючого фактору забезпечення сталого просторового розвитку регіону.

The theoretical approaches to the analysis of transborder cluster as a factor of sustainable space development of region are considered.
Transborder clusters as a factor of sustainable space development of region
Keywords: регіон; транскордонний регіон; транскордонне співробітництво; кластер; транскордонний кластер; region; transborder region; transborderl collaboration; cluster; transborder cluster