Наукові методи дослідження у фізичному вихованні - Dedeliuk, Nina A.; Деделюк, Ніна Автономівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У посібнику подано методи досліджень у фізичному вихованні. Розкрито основні теоретичні й практичні питання науково-дослідної діяльності, експериментальної роботи та обробки отриманих результатів. Рекомендовано студентам, аспірантам, учителям, викладачам і всім, хто цікавиться проблемами фізичного виховання.
Keywords: методи дослідження; фізичне виховання; research methods; physical training