Дослідження місцезнаходжень культури лінійно-стрічкової кераміки на Волині - Златогорський, Олексій Євгенович; Бардецький, Андрій Богданович; Дембєц, Мацей; Пелісяк, Анджей; Позіховський, Олександр Леотійович; Поссельт, Мартін; Сайле, Томас; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Bardetskyi, Andrii B.; Dembiets, Matsei; Pelisiak, Andzhei; Pozikhovskyi, Oleksandr L.; et al. (Інститут археології НАН України, 2013)
Українсько-німецько-польська експедиція проводила дослідження пам’яток культури лінійно-стрічкової кераміки на Волині в межах підготовки проекту їх планового вивчення.
Keywords: Рованці; Хорів; Межиріч; культура лінійно-стрічкової кераміки; Гнідавська Гірка