Етика : методичні рекомендації до освітнього компонента - Борейко, Юрій Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації складено відповідно до силабусів нормативного освітнього компонента «Етика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань А Освіта, спеціальності А4 Середня освіта (Хімія), освітньо-професійної програми «Середня освіта. Хімія» і галузі знань Е Природничі науки, математика та статистика, спеціальності Е3 Хімія, освітньо-професійних програм «Хімія» та «Хімія ліків». Подано опис структури освітнього компонента, тематичний план змістових модулів, теми семінарських занять, завдання для самостійної роботи, тестові завдання, питання для підготовки до заліку, методи контролю, перевірки та оцінювання знань, список джерел. Рекомендовано здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання.
Keywords: етика; мораль; моральна свідомість; етичні категорії; моральні принципи; моральні норми; моральна культура; 17(072)