Фінансовий облік І : методичні рекомендації до практичних робіт - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до практичних робіт з освітнього компонента «Фінансовий облік І» містять сукупність практичних кейсів, задач, завдань, методичних рекомендацій до всіх тем освітнього компонента згідно силабусу, що допоможуть набути теоретичних знань та удосконалити практичні навички та компетентності. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання з метою набуття теоретичних знань та практичних навичок щодо фінансового обліку активів підприємства.
Keywords: Фінансовий облік; Активи; Необоротні активи; Оборотні активи; Основні засоби; Нематеріальні активи; Запаси; Готівкові та безготівкові розрахунки; Дебіторська заборгованість; 657.15(072)