Детермінанти інформаційно-аналітичного забезпечення прийняття управлінських рішень в умовах цифровізації - Малинич, Г. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено детермінанти інформаційно-аналітичного забезпечення прийняття управлінських рішень в умовах цифровізації
Keywords: цифровізація; інформаційно-аналітичне забезпечення прийняття управлінських рішень