Технологія лікарських косметичних засобів : методичні рекомендації до лабораторних занять - Федоровська, Мар'яна Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації призначені для виконання лабораторних робіт з освітнього компонента «Технологія лікарських косметичних засобів» студентами факультету хімії, екології та фармації спеціальності «Фармація, промислова фармація» денної форми навчання.
Keywords: технологія; лабораторний практикум; лікарський косметичний засіб; 655.5(072)