Фінансовий механізм природокористування в умовах транскордонного співробітництва - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Київський національний торговельно-економічний університет, 2013)
У роботі досліджено питання фінансового механізму природокористування умовах транскорджонного співробітництва.Визначено основні джерела фінансування у сфері управління транскордонними природними ресурсами. The issues of the financial mechanism of natural resources in conditions of transboundary cooperation is studied in the paper. The main sources of funding in the transboundary natural resource management are defined.
Keywords: фінансовий механізм; financial mechanism; транскордонне співробітництво; transboundary cooperation; трансокрдонний природний ресурс; transboundary natural resource