Трубадури української поезії: віршувальна культура неокласиків у контексті європейської традиції - Левчук, Тереза Петрівна (My University, 2017)
Розглянуто проблему віршувальної культури в трактуванні українських неокласиків. Простежено мотив трубадурів у їхніх віршах як вияв приналежності до європейських традицій.
Keywords: віршування; неокласики; традиція; 801.61(06)