Розробка онлайн-чату засобами Node.js - Гончарук, Антон Віталійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Робота присвячена розробці та впровадженню чату для вебсайту, з використанням сучасних технологій JavaScript, Node.js, MongoDB та інтеграції з платформами як Supabase. Мета дослідження – створення високоефективного, безпечного та масштабованого чат–сервісу для забезпечення зручної комунікації між користувачами. Основні результати роботи демонструють, що використання ефективної структури даних, інтеграція з реальним часом та налаштування гнучкого інтерфейсу дозволяють досягти високої швидкості роботи, стабільності та зручності для кінцевого користувача
Keywords: чат; вебсайт; JavaScript; Node.js; MongoDB; Supabase; реальний час; безпека; масштабованіст; інтеграція; ефективність; користувацький інтерфейс