Загальна хімія : конспект лекцій - Строк, Оксана Мар’янівна; Іващенко, Інна Алімівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Конспект лекцій містить тематичний план лекційних занять, текст лекцій та список рекомендованої літератури.
Для студентів І курсу спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 Хімія, 161 Хімічні технології та інженерія
Keywords: Класи неорганічних сполук; Будова атома; Хімічний зв’язок; 54(042.4)