Дослідження нових підходів управління персоналом як інструмента підвищення ефективності діяльності підприємства - Гвоздецька, Аліна (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Сучасні умови ведення підприємницької діяльності формують гостру потребу у пошуку нових шляхів посилення конкурентних переваг. На сьогоднішній день саме людський капітал є необхідним інструментарієм, що дозволяє підвищувати якість продукції та її конкурентоспроможність. У сучасних умовах жодна організація неспроможна успішно функціонувати, коли відсутнє ефективне управління, тому, можна стверджувати, що, розвиваючи та вдосконалюючи систему управління колективом, можна сформувати основу успішного, стабільного підприємства.
Research of new approaches to personnel management as a tool for increasing the efficiency of the enterprise
Keywords: підприємницька діяльність; управління персоналом; ефективність; 338.512