Ментальне здоров’я молоді: психоедукація та профілактика залежностей - Коструба, Наталія Сергіївна (My University, 2025)
Методичні рекомендації розроблені як частина реалізації пріорітетного проєкту Волинської обласної військової адміністрації «Ментальне здоров’я молоді: психоедукація та профілактика залежностей», як складова Всеукраїнської програми ментального здоров’я на Волині. Для проектних менеджерів, публічних службовців, студентів, викладачів психологів, а також широкого кола зацікавлених читачів.
Keywords: проєкт; психічне здоров’я; моніторинг; 614.2:159.9-053.6:613.8