Особливості розвитку міського туризму (на прикладі міста Рівне) - Вишневська, Яна Вікторівна (My University, 2024)
Визначено теоретико-методологічні основи дослідження розвитку міського туризму. З’ясовано сутність, структуру поняття міського туризму, а також специфічні особливості розвитку даного виду туризму. Досліджено ресурсний потенціал розвитку міського туризму Рівного. Визначено основні туристичні магніти міста. Проаналізовано особливості розвитку сфери туризму в місті Рівне. Визначено тенденції розвитку міського туризму Рівного. Окреслено проблеми та перспективи розвитку міського туризму Рівного.
Keywords: туризм; міський туризм; туризм у містах; розвиток; стратегія