Політична участь (матеріали для лекції) - Бортніков, Валерій Іванович (My University, 2024)
Досліджено ставлення до феномену політичної участі, що пов’язано з розробленням концепції партисипативної (учасницької) демократії, що набула поширення в країнах Заходу в контексті пошуку альтернативних шляхів вдосконалення демократії.
Keywords: політична участь.; громадянська залученість.; Громадянська участь.