Формування системи управління витратами підприємства - Берчук, Валентина Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи формування системи управління витратами підприємства. Визначено сутність та передумови формування системи управління витратами підприємства, а також розроблено рекомендації щодо оптимізації процесів управління системою управління витратами підприємства. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу ефективності системи управління витратами підприємства. Здійснено аналіз основних показників діяльності, а також проведено оцінку ефективності системи управління витратами підприємства.
Keywords: аналіз; управління витратами підприємства; витрати; підприємство; оцінка ефективності; оптимізація; ресурси