Психологічні особливості професійного становлення майбутніх священнослужителів - Коструба, Наталія Сергіївна; Kostruba, Nataliia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У монографії представлено концептуальну модель професійного становлення студентів-богословів духовних ВНЗ. Встановлено найбільш істотні змінні у структурі професійного становлення майбутніх священнослужителів. Виявлено відмінності в особливостях професійного становлення студентів різних спеціальностей (духовних та світських ВНЗ). Розроблено тренінгову програму оптимізації професійного становлення майбутніх священнослужителів та доведено ефективність її використання. Для психологів, педагогів, богословів, а також широкого кола зацікавлених читачів.
Keywords: професійне становлення; священнослужителі; студенти-семінаристи; богослови; тренінг професійного становлення