Особливості впровадження технології блокчейн в банківському секторі - Скрипчук, Марія Олегівна; Мірченко, Станіслав Олегович; Борисюк, Олена Володимирівна; Skrypchuk, Mariia O.; Mirchenko, Stanislav O.; Borysiuk, Olena V. (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2019)
Метою даного дослідження є розкриття особливостей й необхідності запровадження технології Блокчейн в банківському секторі і висвітлення його впливу на фундаментальні показники витрат.
Keywords: блокчейн; фінансові транзакції