Фінансовий облік І: методичні рекомендації до виконання самостійної та індивідуальної роботи - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Fatenok-Tkachuk, Alla Oleksandrivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Наведено методичні рекомендації до виконання самостійної та індивідуальної роботи. Кожна тема супроводжується переліком додаткової літератури та нормативно-правовим забезпеченням, що дозволить більш ґрунтовно ознайомитись з матеріалом. Матеріал методичних рекомендацій подано за темами, передбаченими робочою програмою курсу “Фінансовий облік І”. До кожної теми додаються нормативно-правове забезпечення та додаткова література, використання яких дасть змогу студентам самостійно опанувати методику фінансового обліку за сучасним планом рахунків і удосконалити навички оформлення первинних документів та регістрів бухгалтерського обліку.
Для студентів спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» денної та заочної форм навчання
Keywords: основні засоби; запаси; дебіторська заборгованість; грошові кошти