Фізіологія імунної системи з основами гематології - Поручинська, Тетяна Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Видання містить матеріали, що допоможуть здобувачам освіти покращити знання та отримати практичний досвід з нормальної фізіології людини, зокрема питань імунології та гематології. Посібник може бути корисним студентам-медикам, фізичним терапевтам, ерготерапевтам, фармацевтам, біологам, освітянам та всім, хто цікавиться фізіологією людини.
Keywords: методи дослідження імунної системи та системи крові; імунітет; лімфоцити; антитіла; антигени; еритроцити; групи крові; еритроцитарні індекси; тести для самоконтролю; 612.017:616.15(072)