Розробка алгоритму переходу промислового підприємства до диверсифікації його діяльності - Гадзевич, Іванна Олегівна; Hadzevych, Ivanna O. (Херсонський державний університет, 2014)
У статті розглянуто існуючі підходи до обґрунтування доцільності проведення диверсифікації діяльності підприємства та економічного оцінювання ефективності. Визначено передумови зростання ринкової вартості підприємства за рахунок розширення обсягів діяльності. Запропоновано алгоритм обґрунтування переходу підприємства до стратегічних змін. The article describes the existing approaches to the rationale for conducting the diversification of the company and economic evaluation of effectiveness. The preconditions of the growth in the market value of the enterprise through the expansion of the volume of activity are identified. An algorithm for transition of industrial enterprise to diversification of its activities is proposed.
Developing an algorithm for transition of industrial enterprise to diversification of its activities
Keywords: диверсифікація; ринкова вартість підприємства; інвестиційний проект; ефективність диверсифікації діяльності; управлінські рішення; diversification; the market value of the company; the investment project; the effectiveness of diversification of activities; management decisions