Хрестоматія для фортепіано - Гордійчук, Людмила Василівна; Кругляченко, Анжела Юріївна; Цейко, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У навчальному посібнику «Хрестоматія для фортепіано» обґрунтовані методичні засади роботи над музичними творами різних жанрів та музичних форм, які спрямовані на вдосконалення професійної майстерності студентів спеціальності 025 Музичне мистецтво галузі знань 02 Культура і мистецтво. У начальний посібник увійшли поліфонічні твори, твори великої форми, етюди, п’єси та фортепіанні ансамблі. Рекомендовано студентам спеціальності 025 «Музичне мистецтво» та викладачам фортепіано закладів вищої освіти.
Keywords: фортепіано; фортепіанні твори; фортепіанні жанри; фортепіанні ансамблі; 780.616.432(076.6)(477.82)