Заклади культури клубного типу як важлива складова інфраструктури туризму у Волинській області - Чир, Надія Вікторівна; Качаровський, Роман Євгенович; Антипюк, Олена Володимирівна; Єрко, Ірина Володимирівна (ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди", 2020)
Дуже важливим для розвитку туристичної інфраструктури є функціонування закладів дозвілля і розваг, до яких належить заклади культури клубного типу Волинської області. В публікації визначено основи функціонування клубних закладів, їх види, проаналізовано специфіку розміщення на території регіону, зроблено акцент на проблемних питаннях культурної галузі.
Keywords: туризм; туристичні ресурси; пізнавальний туризм; клуби; будинки культури; культурні центри; Інтернет ресурси; Волинська область