Роль та місце задач у вивченні фізики - Захарчук, Вероніка Євгеніївна; Захарчук, Дмитро Андрійович; Zakharchuk, V.; Zakharchuk, D.A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2014)
Розв’язування задач є невід’ємною складовою навчального процесу. При цьому учні залучаються до різних видів навчальної діяльності. Це сприяє формуванню фізичних понять і навичок застосування знань на практиці, розвитку фізичного мислення учнів.Solving exercises is an integral part of the educational process. At same time, pupils are involved in different types of learning activities. It contributes to the formation of physical concepts and their skills to apply knowledge in practice and development of pupils' physical thinking.
The Role and Place of Exercises in the Study of Physics
Захарчук Вероніка Євгеніївна - вчитель-медотист, вчитель фізики, Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука; Захарчук Дмитро Андрійович - доцент кафедри фізики і електротехніки Луцького національного технічного університету
Keywords: задача; розв’язування фізичних задач; an exercise; solving physical exercises