Педагогічна практика - Коць, Михайло Онисимович (My University, 2024)
Метою педагогічної практики є поглибити і закріпити теоретичні знання, отримані здобувачами освіти в університеті, навчити застосовувати їх на практиці в навчально-виховній роботі з учнями закладів загальної середньої освіти. Освітній компонент є нормативним курсом циклу професійної та практичної підготовки фахівця, одним із тих, які зорієнтовані на психологічну діагностику та корекцію. Він покликаний апробувати отримані теоретичні знання на практиці в умовах освітнього процесу. Пререквізити: загальна психологія, психодіагностика, вікова психологія, педагогіка, педагогічна психологія. Постреквізити: корекційно-реабілітаційна практика, превентивна практика, асистентська-науково-педагогічна практика. Предмет вивчення – особистість здобувача освіти, учнівський колектив, психолого-педагогічна характеристика.
Keywords: практика; освітній процес