Морально-етичні особливості взаємовідносин керівника та підлеглого в системі державного управління - Нинюк, М. А.; Nynyuk, M. A. (Ужгородський національний університет, 2012)
Стаття присвячена висвітленню сутності та змісту морально-етичних особливостей взаємовідносин керівника та підлеглого в системі державного управління. Проаналізовано різні підходи вчених щодо визначення та характеристики особливостей взаємовідносин керівника та підлеглого. The article deals with organizational and legal features of formation the moral of public servise. Defined the role of ethics, public administration.
Moral-ethic features of leader and inferior mutual relations of in the system of state administration
Keywords: державна служба; мораль; етика; державне управління; public service; morality; ethics; public administration