Архітектурна спадщина (До 130-річчя від дня народження В. Г. Кричевського) - Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Одеська державна академія будівництва і архітектури, 2003)
Розглянуто мистецькі аспекти архітектурної спадщини, а саме – стан дослідженості, приклади пам’яток архітектури в різних містах України, які були створені за проектами В. Кричевського.
Keywords: Архітектурна спадщина; мистецтво; народна архітектура; житло; дерев'яні церкви; громадські споруди