Навчальна педагогічно-асистенська та виробнича науково-дослідна переддипломна практики - Гошовська, Дарія Тарасівна; Hoshovska, Dariia T. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Навчальна педагогічно-асистенська та виробнича переддипломна практики: методичні рекомендації містять основні завдання, етапи та особливості практик для магістрів, а також специфіку проведення емпіричного дослідження і особливості інтерпретації отриманих даних. Методичні рекомендації адресовані для магістрів та викладачів вищих навчальних закладів, вчителів різнотипних навчальних закладів.
Keywords: практика; рекомендації; дослідження; навчальний заклад