Фінансово-ресурсне забезпечення управління нематеріальними активами суб’єктів реального сектору економіки України - Демчук, С.; Шопський, Ф. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено фінансово-ресурсне забезпечення управління нематеріальними активами суб’єктів реального сектору економіки України
Keywords: нематеріальні активи; фінансово-ресурсне забезпечення