Використання теоретичних знань з біології та хімії під час педагогічної практики студентів у початковій школі - Осип, Марія Анатоліївна; Осип, Юрій Леонідович (Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж, 2024)
У статті розглядається значення теоретичних знань з біології та хімії для педагогічної практики студентів у початковій школі. Описано підходи до інтеграції природничих дисциплін у навчальний процес на рівні молодших класів.
Keywords: теоретичні знання; початкова школа; біологія; хімія; педагогічна практика; 373.3.016:502.2