Менеджмент організацій - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання містить теми та методичні вказівки до проведення практичних занять, рекомендовану літературу.
Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти 1-го курсу спеціальності 073 «Менеджмент» ОПП «Менеджмент організацій».
Keywords: менеджмент; організація; організаційний механізм; організаційний розвиток; організаційний дизайн; організаційний інжиніринг; 005.7:658