Мотиваційні особливості професійної діяльності в системі державної служби - Глова, І. В.; Glova, I. V.; Малімон, Л. Я.; Malimon, L. Y. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті проаналізовано проблему взаємозв’язку ефективності системи державного управління та професійної мотивації працівників державної служби. Аналіз проблеми здійснено за допомогою діагностики мотиваційної сфери особистості держслужбовців, результатом якої стало визначення мотиваційного профілю досліджуваних осіб. Окреслено шляхи розвитку професійної мотивації працівників у системі державної служби. The problem of interconnection of effective governmental system and professional motivation of officials is described in this article. The analysis is carried out my means of motivational diagnosis of official’s. As the result of this analysis the motivational profile of official’s was outlined. The ways of development of professional motivation is described.
Motivation of Officials’ in the System of Governmental Work
Keywords: державне управління; мотиваційний профіль особистості держслужбовця; професійна мотивація; державний службовець; state administration; official, professional motivation; motivational profile of an official; 316.628:35.08-057.34