Українська мова. Пунктуація складного речення - Каптур, Галина Антонівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Пропоноване навчально-методичне видання допоможе зацікавленому здобувачу освіти підвищити свій професійний рівень шляхом опанування технології розвитку пунктуаційної компетентності під час вивчення складного речення української мови. Практикум містить завдання, спрямовані на вироблення вмінь визначати пунктограми в складному реченні та зв’язному тексті й пояснювати їх; допоможе в оволодінні пунктуаційними нормами сучасної української мови; сприятиме виробленню навичок грамотного письма; ознайомить здобувачів освіти з довідковими джерелами, до яких необхідно звертатися для постійного вдосконалення культури мови й мовлення; виховання культури усного та писемного мовлення.
Практикум призначений для здобувачів освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 013 Початкова освіта.
Keywords: 811.161.2 (076)