Зразки народно-сценічної хореографії: методичні рекомендації до практичних занять - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович; Duzhych-Nikolaichuk, Viktor I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Зразки народно-сценічної хореографії» спрямована на забезпечення теоретичної і практичної готовності студентів до творчої, організаційно-педагогічної, художньо-продуктивної професійної самореалізації, оволодіння знаннями щодо правил та способів вивчення кращих зразків вітчизняної та світової хореографії.
Keywords: хореографія; народно-сценічний танець