Хід конем або деякі міркування про шоуїзацію українських ЗМІ - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (My University, 2002)
У публікації йдеться про карнавалізацію та гедонізацію сучасної культури.

The publication refers to carnivalization hedonizatsiyu and modern culture.
Keywords: шоу; гротеск; вертеп; карнавал; маска; show; grotesque; carnival; hedonism; mask