Розвиток готельної інфраструктури в Луцьку в 1914–1920 рр. - Денисюк, Василь Іванович; Denysiuk, Vasyl I. (Державний історико-культурний заповідник у м. Луцьку, 2016)
У статті досліджено особливості розвитку готельної інфраструктури в Луцьку у 1914-1920 рр., визначено специфічні фактори її розвитку у цьому місті
Keywords: Готель; Луцьк; Перша світова війна; ціни