Статистичні методи в економіці: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Ханін, Олександр Григорович; Khanin, Oleksandr H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни Статистичні методи в економіці» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 8.04020101 «Математика».
Keywords: прийняття управлінських рішень; довірчі інтервали; перевірка статистичних гіпотез