У лабораторії В. Слапчука-критика : особливості вираження авторської суб’єктивності у книзі «Політ механічної зозулі над власним гніздом» - Сахарчук, Наталія Юріївна; Sakharchuk, Natalіia Yu. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті здійснено розгляд книги критичних праць В. Слапчука «Політ механічної зозулі над власним гніздом» з позиції авторської суб’єктивності. Проаналізовано особливості авторського самовираження у критичному тексті. Звернута увага на авторське намагання викласти у праці власне бачення мистецьких та світоглядних проблем.The article review V. Slapchuk’s book of critical labours "Flight of mechanical cuckoo above his own nest" from a position of author’s subjectivity. The features of author self-expression in critical text are analysed. The study draws attention to the author's attempt to put his own vision of artistic and philosophical problems in the work.
In V. Slapchuk’s critic’s laboratory : the peculiarities of expression of the author's subjectivity in the book "Flight of mechanical cuckoo above his own nest"
Keywords: авторська суб’єктивність; авторська свідомість; самоіронія; критика; лірика; the author's subjectivity; the author's consciousness; self-irony; criticism; poetry