Управління ризиками підприємства - Домбровська, Вероніка Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методичні основи управління ризиками підприємства на прикладі конкретного підприємства. Обґрунтовано теоретико-методичні підходи до формування ефективної системи управління ризиками, а також розроблено рекомендації щодо оптимізації процесів управління і оцінки ефективності управління ризиками на підприємстві.
Keywords: управління ризиками підприємства; аналіз управління ризиками підприємства; оцінка ефективності управління