Особливості утворення та поводження з відходами у Волинській області - Шевчук, Ірина Леонідівна; Даценко, Тетяна Сергіївна; Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M.; Shevchuk, Iryna L.; Datsenko, Tetiana S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Подолання Україною екологічної кризи, участь у загальноєвропейських та світових проектах, що ставлять високі вимоги до охорони довкілля, змушує посилити увагу щодо вирішення проблем навколишнього середовища і, зокрема, щодо одного із головних чинників негативного впливу на нього, – відходів.
Keywords: відходи