Прес-реліз 2.0 як інструмент створення контенту соціальних медіа - Яценко, Марина С.; Yatsenko, M. S.; Вежель, Ліна М.; Vezhel, L. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті описується поняття прес-релізу 2.0 або new media реліз та розглядаються сучасні вимоги до контенту, який має використовуватися у таких текстах. This article describes the concept of a press release 2.0 or new media release and modern requirements for the content that must be used in such texts.
Press Release 2.0 or media content for the new social media
Keywords: прес-реліз 2.0; Press Release 2.0; new media реліз; new media release; Інтернет; Internet; соціальні мережі; social networks; блоги; blogs