Менеджмент саморозвитку особистості : програма вибіркової навчальної дисципліни - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є загальні закономірності та методи самоорганізації управлінської праці
Програма навчальної дисципліни «Менеджмент саморозвитку особистості» для студентів за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: менеджмент; саморозвиток особистості; самомотивування; самоконтроль